Tuesday, May 30, 2006


Niih, näitan siis korraks, millega olen veel tegelenud. Kõiki projekte ei saa endiselt avaldada, sest need on kingitused. ;)
Oli üks vana särk. Saadud ei-tea-kust, keegi vist kandnud polegi. Hoidsin teda pidevalt kapi põhjas, tema värvid on mõnusalt särtsulised..



Aga köögis on särtsu puudu. Tegin siis pajalapid. Elu esimesed õmmeldud pajalapid. Oleks ikka pidanud kantidega tegema, kuid ma pole nendega eriline sõber :( Aga kui ma uue köögi saan,. siis läheb uuesti katsetamiseks ja saab ka hulgim asju õmmeldud :)





Wednesday, May 24, 2006


Teeme koos: Motiivikott!
Roosa on viimasel ajal üks mu lemmikvärv. Eriti vanaroosa. Eriti see lõng, mis on pärit minu vanaema lamba seljast ning mille vanaema on ise kedranud ja mille mina olen värvinud.

Seega kott ei tulnud kirju, vaid roosa. Nagu kevadel ikka paljude maailmavaade kipub olema :P

Oli juba ammu idee teha motiivikott, mis on vanutatud. Seekord plaanisin mõtte ka teoks teha. Idee on hea, aga:
Kui tahate ühtlast vanumist, et asi ei läheks laineliseks, peaksid motiivid olema samasugused. See oli minu viga. Arvasin, et kuna ma ei viitsi vist kõiki samasuguseid motiive teha, siis teen erinevad ja mis sest ikka hullu... Aga näe, natuke ikka oli :P

Nüüdseks on vooder kinni õmmeldud, eile polnud kannatust, tegin pildi enne ära :P


Aga sellest räägin ka, et ma proovisin siduda osad tehtud nupud kilega kinni, et need ei vanuks.. Sellel suurel pildil pole näha, sest ma tegin seda ainult esimesel pesukorral, kuid kott käis kaks korda pesus.. Aga pildi peale esimest pesu tegin küll:

Ja selline tehnika oli põnev, raudselt proovin teinekordki. Ja siis juba põhjalikumalt.
Aga nüüd ma asun järgmiste projektide kallale. Kõik nad on pooleli, tuleb vaid naatukene lõpetada. Samas on niii palju uusi asju vaja teha. Praegu lähen sööma ja siis otsustan, mida ma täna teen :D

;;