Monday, October 29, 2007

IT päkapikuprojekt..

Osalen selles ja ise luuran juba mõnda aega.
Ja minu päkapikk kommenteeris siia anonüümselt ja vaikselt, et ma võiksin siia kirjutada miskit, mis hõlbustaks päkapikutamist.
Aga ma pean mainima, et ääretult keeruline on midagi suunavat öelda.
Oskan öelda, et järjest enam olen ma rohelise mõtteviisile minemas.. Kodukeemiat mul kodus enam pole ja kangastest ja lõngadest valin võimalikult vähe sünteetilisi.. jah, ma ei välista neid täielikuid, kuid tunne peab mõnus olema. Ei oska seda muudmoodi seletada.

Pärlitega pole ise eriti mässanud - samas meeldib. Ja tikkimise jaoks võtan hoogu - kunagi jättis täiesti külmaks, kuid praegu on suur huvi.. Ja ma armastan kotte! ja peapaelu/rätikuid. Ja küünlaid. Ja jõule. Ja villaste sokkide ja kinnaste ja mütside üle ja sallide üle oleks ka üdini hea meel.
Et ses suhtes võib mureta olla, mulle läheb suht kõik peale :P

Aga seda ma ütlen küll, et ma proovin praegu veidi oma magusasõltuvust taltsutada, et kui midagi söödavat pakki panna, siis pigem pähkel või pogand, kui shokolaad :) Või ökopoest puljongikuubikud :P

EDIT: Värvidest mulle meeldib, et mida värvilisem, seda parem :P Kõik oranzid, punased, kollased, rohelised, sinised, pruunid asjad on lahedad. Sekka valget, halli, musta ka. Ja aasta enne tütart ootama jäämist hakkasin armastama ka roosat ja lillat. Seega jah :P
Aga olen tähele pannud,e t praegu on vist rohkem oranzi ja sooja rohelise maania veidikene rohkem, kui muude värvide :P

Ja lõhnad.. hmm.. piparkoogilõhn ja mandariin.. Sellised väga kanged lõhnad ei meeldi, mahe peab olema. Kaneelilõhn läheb ka alati peale.. ja värske õun.. ja piparmünditee.. Värske lumi ... :D

Ah, olen romantilises ja soojas tujus praegu - lumi maas ja tulime perega just maalt :D

7 Comments:

  1. Anonymous said...
    Aitähh :) Oli abiks küll su jutt, kuid natuke pinniks veel ;) Räägi värvidest ja (looduslähedastest)lõhnadest ka natuke palun. Jõulud on juba kord selline "lõhnade aeg" ja tahaks neist midagi meelepärast pakki kangesti pista:)

    Terv.
    IT-Päkapikk
    Ise Hakanud Lillekasvataja said...
    Taevake! Hea, et mina Sinu päkapikk pole, peaksin kogu pooliku paki aknast välja viskama!
    Anonymous said...
    Tere!!
    Teavitan siia blogisse, et millegipärast jooksutab su muu jutu blogi mu mozilla kokku.. karta on, et selle suure pildi pärast.. sest enne on kõik ok olnud.
    aga võib-olla on see probleem ainult minul.. :)
    -maris-
    Anonymous said...
    samas nüüd on jälle kõik korras..
    seega - never mind :)
    Anonymous said...
    Homme läheb pakk teele :) Natuke kannatust veel varu ;)

    Terv.
    IT-Päkapikk
    Anonymous said...
    Paki teekonna eest vastutav asutus ütleb, et pakk peaks olema 11nda varahommikust juba Sinu kodukoha postkontoris. Äkki lähed uurid asja , kui pole teatist !

    Terv.
    IT-Päkapikk
    Kai-Epp said...
    suur tänu, kallis päkapikk!
    Teatist pole minuni veel jõudnud, asun uurima :D

Post a Comment