Thursday, April 06, 2006

Tegin mehele kampsuni, siin ka lähemalt. Mees ise hüperrahul, kuigi ta seda ainult väga külmade ilmadega saab kanda, sest muidu hakkab lihtsalt palav (puhas villane).

Artole Ottobre lõike järgi pidzaama, hakkab vaikselt parajaks saama :P

Viltisin salle. Kõigepeale tegin salli nö põhja valmis villaheidega.. Siis panin villaloori peale (oleks pidanud natuke paksemalt ja ühtlasemalt panema, ning villaheiet oleks pidanud natuke tihedamini panema või nt risti : )
Kõige peale panin veel risti-rästi natuke villaheiet, et panemini loor kinnituks..
Siis tegin lillekesed (südamikuks villaheie, nö kroonlehed huoponen lõng ning villaheie)...
Siis mässisin lina sisse. Kindlasti peab vaatama, et lina oleks tihedakoeline.. NIng minul läks kinnitus lahti, õnneks käisin piilumas, võtsin välja ja panin uuesti, kuid seekord püksikummijuppidega. Püsis ilusasti lõpuni. Pesin 60 kraadi juures, tavaline pikk pesu.. Muide, vaadake hoolikalt, mida panete juurde, et mingi tähtis asi poleks, sallid võivad värvi anda
Peale esimest pesu jäi ta hõre, otsustasin villaloori juurde panna. Panin alumise poole peale, mitte sellele, kus lilled olid..
Villaloori sai vist natuke liiga paksult peale pandud ja oleks pidanud enne natuke käsitsi viltima ning panema lühema programmi peale ning ka veidi jahedama temperatuuri peale.. noh, proovin varsti jälle, siis oskan öelda
Igal juhul, muidu tulid ilusad..

!2 Kotti projektiks mõeldud veebruarikotist nii palju et, täpselt sellisel kujul ta siiani on, lootsin, et lõnjg vanub, kuid ei vanunud ja siis sain pahaseks ja ta ootab uut teostust kapinurgas.

Aga selle kotiga jäin rahule. Tehtud mustast velvetist, vooder puuvillasest, peale tikitud lillevarred ja õmmeldud heegeldatud lilled ja lehed.

Isetegijate Teeme Koos projektis sai osaletud, minu kolm lappi..

Valentinipäeva kaardiidee..




0 Comments:

Post a Comment